DomůPROEVO LIGA - DRAFT
sign_league

PROEVO LIGA - DRAFT

Komentáře

Dodo (2023-03-07 08:50:54)
DRAFT

- Středa 15.3.2023 od 18:00 zde na Discord kanále proeva.cz proběhne draft týmů !
- Doporučuji být online na kanále draft minimálně 5 minut před začátkem vysílání !
- Doporučuji draft sledovat přes PC nebo notebook, kvůli většímu zobrazení.
- Samozřejmě lze sledovat i na mobilu.
- Sluchátka s mikrofonem pro draft nutností ! ( Budete s námi mluvit )
- Každý hráč bude mít 45 vteřin na vybrání hráče, který nám sdělí hlasově, když bude mít slovo.
- Pokud hráč nestihne vybrat hráče do týmu během 45 vteřin, tak si bude moc vybrat hráče na konci draftu ( co zbyde ).
- Váš tým se bude skládat: 2 x golman, 6 x obránce, 6 x záložník, 4 x útočník.
- 1. kolo draftu golman ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 1. kolo )
- 2. kolo draftu golman č.2 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 2. kolo )
- 3. kolo draftu obránce ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 3. kolo )
- 4. kolo draftu obránce č.2 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 4. kolo )
- 5. kolo draftu obránce č.3 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 5. kolo )
- 6. kolo draftu obránce č.4 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 6. kolo )
- 7. kolo draftu obránce č.5 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 7. kolo )
- 8. kolo draftu obránce č.6 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 8. kolo )
- 9. kolo draftu záložník ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 9. kolo )
- 10. kolo draftu záložník č.2 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 10. kolo )
- 11. kolo draftu záložník č.3 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 11. kolo )
- 12. kolo draftu záložník č.4 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 12. kolo )
- 13. kolo draftu záložník č.5 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 13. kolo )
- 14. kolo draftu záložník č.6 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 14. kolo )
- 15. kolo draftu útočník ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 15. kolo )
- 16. kolo draftu útočník č.2 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 16. kolo )
- 17. kolo draftu útočník č.3 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 17. kolo )
- 18. kolo draftu útočník č.4 ( začíná s výběrem syky, následuje Kubinho, potom Brynycho, atd.... Libor ukončuje 18. kolo )
- Po vybrání posledního hráče draftu se stream ukončuje !

- Na streamu je povoleno mluvit pouze tomu, kdo je na řadě v draftu !
- Je přísně zakázáno záměrně zdržovat či narušovat draft nebo porušovat jeho pravidla. V takovém případě může být hráč pořadatelem vyloučen z draftu!
- Hráč je povinen dbát na dodržování obecných zásad etiky a slušného chování !
- Ve sporných situacích nebo situacích, které tato pravidla neupravují, nebo je upravují nejednoznačně, rozhoduje vždy administrátor Dodo a KillDalos podle nejlepšího vědomí a svědomí.


LIGA

- Liga se bude hrát podle předem daného rozpisu zápasů a to 1 x zápas týdně.
- Pokud by hráč onemocněl, odjel na dovolenou atd.... je nutné kontaktovat Doda o této situaci. Zápasy se případně odloží, nebo se společně domluvíme co a jak dál...
- Týdenní kolo je pondělí - neděle ( je jedno jestli zápas odehrajete v pondělí nebo o víkendu ) - Důležité je, aby se ten zápas během 1 týdne odehrál.
- Rozpis zápasů bude znám vždy minimálně 2 kola dopředu.
- Každý účastník proevo ligy je povinen svůj domácí zápas streamovat na svůj YouTube kanál. Pokud se protihráči mezi sebou dohodnou jinak, může streamovat i host místo domácího. Důležité je, mít z každého zápasu stream !
- Při streamu je zakázáno přeskakovat opakované záběry ve hře. Nechte nám je prosím .... Určitě oceníte při sestřihu kola... děkuji.
- Každé ligové kolo se bude vysílat minimálně 1 náhodně ( nebo po domluvě ) vybraný komentovaný live zápas.
- U komentovaného zápasu Vás budu žádat o malý vzkaz protihráči, pocitech před zápasem atd.... Ale to se vám předem ozvu :)
- Po odehrání 11. kola následuje 14 denní pauza, ve které proběhne možná výměna hráčů mezi sebou ( příklad: syky bude mít v útoku Messiho, ale není s ním spokojen a ví že u Kubinha hraje Mbappé - tak mu zkusí nabídnout výměnu Messi za Mbappého ) - Pokud k takové situaci dojde, je důležité mi dát vědět abych upravil soupisky Vašich týmů !
- Další důležitý moment v pauze bude ten, že si do týmu budete moc přivést LEGENDÁRNÍ HRÁČE ! ( příklad: syky bude chtít Nedvěda - ok, ale já mu z jeho týmu vezmu libovolného hráče ze stejné řady jako je ta legenda. Tudiž záložníka )
- 5. kol před koncem prvního ročníku proevo ligy začne na webu kvalifikace do druhého ročníku.
- Poslední 3 hráči v proevo lize sestupují a šanci na návrat budou mít v další kvalifikaci. Jejich tým se vrátí k dispozici pro druhý ročník draftu.
- Z kvalifikace postoupí 3 nejlepší hráči !

CENY

- 1. místo: PLAYSTATION PREMIUM PLUS na 3 měsíce
- 2. místo: PS peněženka 700 CZK
- 3. místo: PS peněženka 300 CZK
- Nejvíce nastřílených gólů: PS peněženka 100 CZK
- Nejméně obdržených gólů: PS peněženka 100 CZK

Pro přidání komentáře se přihlašte...