DomůNové proevo.cz
sign_league

Nové proevo.cz

Web

Dnes 10.9.2017 po měsících vývoje nastal čas spustit novou verzi herního portálu www.proevo.cz.

Chtěl jsem "vytvořit" web, který bude sjednocovat komunitu kolem herní série Pro Evolution Soccer bez rozdílu platformy. Místo pro diskuze, informace o novinkách a hlavně pořádání virtuálních turnajů naší oblíbené hry. A to se myslím povedlo, více než 2100 odehraných online zápasů na starém webu je toho jasným důkazem a impulsem se posunout ( mimochodem starý web najdete na této adrese ). Navíc stávající stránky již technicky nestačily, proto jsem se rozhodl napsat web úplně od začátku.

Nové proevo tak běží na vlastním "herním" systému, do kterého jsme přidali vše co by jsme při hraní turnajů a lig potřebovali. I když bylo do vývoje vloženo plno času a úsilí některé věci se nepodařilo dotáhnout do konce. Například responzivita webu ( optimalizace pro telefony ). To se ale změní a již se pracuje na responzivní podobě. Aby si obsah mohl nerušeně vychutnat opravdu každý. Vy jako uživatelé a čtenáři pod pokličku nevidíte proto se nebudu zabývat "back end" informacemi ale novinkami které jsme si pro Vás připravili.

Uživatelé starého webu se přihlásí pod stávajícím jménem a heslem. Bohužel na profilu nenaleznete žádné statistiky. Jak se říká začínáme od nuly. To je bohužel daň nového sytému který běží na pozadí toho všeho. Doufám že vás tato skutečnost neodradí a nadále budete pokračovat ve sbírání statistik tak jak doposud.
Mezi novinkami jsou informace o zápasech které již nejsou na subdoméně ale součástí uživatelského menu. Náhled každého zápasu ve kterém se můžete vyjádřit, nebo vsázení na zápasy ke kterému potřebujete webovou měnu kterou jsme nazvali proevo coin (zkráceně PEcoin). Ty budete vyhrávat v turnajích a ligách a utrácet za různé ikonky a avatary na profil (na této funkci zatím pracujeme). Výše výhry se odvíjí od koeficientu soutěže. Ten je důležitý i pro výpočet Elo bodů. Čím vyšší koeficient soutěže tím získáte více bodů do žebříčku. Pamatujete jak jsem mluvil o náhledu zápasu? Tak tam najdete i informace o získaných Elo bodech.

Nové PES 2018 vychází tento čtvrtek 14.9.2017 a proto již dnes spustíme registrace do turnaje, který odstartuje 15.9.

Nakonec bych chtěl poděkovat Danielovi (Rasty) bez kterého by tento projekt nevznikl a má tak největší porci zásluhy.

Líbí se Vám nový web ? Dejte nám vědět do komentářů.

Komentáře

sisaCZE (2017-09-10 20:43:47)
Mě se to teda líbí :)
Rasty (2017-09-10 21:22:03)
To jsem rád :-)

Pro přidání komentáře se přihlašte...