DomůPES 2018 Master league
sign_league

PES 2018 Master league

Tak jaký je Váš názor na letošní ML?
Měl etos od ML odrazuje transfer. Strašně vyhrožovali reálnějšími transfery, zlepšenou ML atd. A nic, krom jiného menu v ML nic. Co hůř nesmyslné přestupy jako tomu nebylo už pár ročníků v ML. Z LFC hned během týdne odešel Mane, Salah, Can, Sturridge. Z Arsenalu Bellarin,Lacazete atd. Fakt k smíchu. A kde jsou před sezonní turnaje co měli být v ML??? Nikde. Fakt mazání medu kolem huby a zase nic. Fakt jsem se letos těšil jak otevřu ML a padne mě brada a nic. Herně je PES letos skvělé, skoro jsem začínal věřit že konečně porazíme FIFU. Už loni FIFA měla navrch pouze tou kokotinou yourney. Letos to zase urve díky nové kariéře, a přestupy kde budete řešit vše, výkupní klauzuli, dokonce budete live jednat s hráči atd. Jasně že zase stahují body těmito kravinkami a co se děje na hřišti jde do pozadí ač o to jde především ale serou mě u Konami. Licence jsou vyřešené dá se říct editací tak do prdele to je tak těžký zapracovat na lepší kariéře??? Fakt nechápu. Omlouvám se že jsem se tak rozepsal zde na tohle téma ale sere mě to.

Komentáře

Bumblebee (2017-10-03 13:18:17)
Nevíte někdo zda jde nějak nastavit před začátkem ML klub v LM? Rád bych začal hrát konečně ale štve mě že je LFC v EL první sezónu. Jako nepochopím když mají spolu s LFC KONAMI smlouvu jak mohou tuhle podle mě dost zásadní věc ignorovat. Anebo LFC hrálo předkolo tak to předkolo alespoň. Stejně tak čekám nějaký patch se třetími dresy a furt nikde. To bude zase až v listopadu asi...
Bumblebee (2017-09-22 00:45:34)
Tak se me podarilo odemknout obtiznost legendarni a je to na ni nehratelne
baryman (2017-09-21 18:15:03)
Ja cetl od vyvojaru, ze letos dotahli gameplay, se kterym jsou spokojeni a nasledujici 1-2 roky budou o budovani omacky kolem a prave vyrovnani se Fife mimo travnik. Ale buh vi, mozna jen prazdna slova.
sisaCZE (2017-09-21 14:02:46)
Já ML nehraji tak nemohu posoudit co je špatně nebo není. Co jsi pamatuji tak byla vždy zárukou skvělé zábavy po mnoho sezón, co jsem v ní odehrál ale když už tam není KEMPES, STREMER, VALENY, CASTOLO, XIAMELEZ a další tak už mě to nebaví. K těm transferům, myslím že šlo nastavit když začínáš novou ML četnost přestupů.

Pro přidání komentáře se přihlašte...