DomůČesko zná historicky první eReprezentanty!
sign_league

Česko zná historicky první eReprezentanty!

Nedělní offline finále rozhodlo o dvou hráčích, kteří budou hájit české barvy ve hře Pro Evolution Soccer 2020 v mezinárodní online kvalifikaci na eEURO v Londýne.

Symbolicky na pražském Letišti, ze kterého by gameři v případě postupu odlétali, se sešla osmička finalistů, kteří vzešli ze dvou online kvalifikací. Ti byli rozlosováni do dvou skupin po čtyřech hráčích, ze kterých dva postupovali přímo do rozhodujícího semifinále. Celé finále měli fanoušci možnost sledovat na streamu.

Ve skupině A se proti sobě dvakrát utkali syky10, KillDalos, Macaluki, thomasdjr11 a byli to právě první dva jmenování, kteří podávali nejlepší výkony a zajistili si postup. Syky10 skupinu ovládl se 14 body a druhé místo uhájil KillDalos s 11 body.

Skupina B byla podstatně napínavější, prvního a třetího v tabulce totiž dělily pouhé dva body. Na prvním místě se s 11 body umístil Balogh, o bod méně získal teiNy, který tak postoupil do semifinále. Deluxeeee se musel s 9 body spokojit se třetím místem. Skupinu uzavíral aldain na čtvrtém místě.

V rozhodujících semifinále se tak spolu utkali syky10 proti teiNymu a KillDalos proti Baloghovi. Každá série se hrála na tři vítězné zápasy, ve hře tak byla možnost, že hráči spolu odehrají celkem pět utkání.

To ale nakonec nebylo potřeba, syky10 i KillDalos své soupeře přehráli poměrem 3.0 a stali se tak historicky prvními eReprezentanty, kteří budou v českém dresu bojovat v mezinárodní online kvalifikaci o postup na eEURO ve hře PES 2020.

Od Fotbalové asociace České republiky hráči obdrželi unikátní ovladač eRepre, který budou mít pouze oficiální hráči eRepre a jeden z fanoušků, který vzejde ze soutěže. Kromě ovladače se hráči mohou těšit na svůj vlastní repre dres s přezdívkou.

Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte...