DomůArsenal FC oficiálním partnerem
sign_league

Arsenal FC oficiálním partnerem

PES 2018

Konami Digital Entertainment B.V. oznámila, že se stává oficiálním partnerem fotbalového klubu Arsenal FC.

Arsenal se objevil jako licencovaný klub v PES 2017, což umožnilo KONAMI představit oficiální insignie ve hře. Nová dohoda umožní KONAMI jakož oficiálního klubového partnera přístup k prvnímu týmu Arsenalu a stadionu Emirates, což zajistí, že budou dokonale znovu vytvořeny v rámci hry Pro Evolution Soccer 2018.

KONAMI využije své špičkové 3D skenovací systémy k zachycení obličejových a fyzických dat hráčů A-týmu Arsenalu, zatímco pokročilý herní engine PES 2018 zajistí, aby se každý hráč pohyboval jako jeho skutečný protějšek. KONAMI také získá plný přístup na domácí stadion Emirates, což umožní vytvořit perfektně vykreslený model v rámci fotbalové hry.

 "Naše pracovní vztahy s KONAMI dosud byly mimořádně úspěšné z hlediska licencí a jsme potěšeni, že to rozšíříme a vítáme je jako oficiálního partnera," řekl Vinai Venkatesham, hlavní obchodní ředitel společnosti Arsenal. "Těšíme se, že budeme pokračovat v další fázi našeho vztahu s KONAMI a vytvoříme zábavný a vzrušující obsah, zkterého bude těžit Arsenal i fanoušci fotbalu."

Dále doplnil Jonas Lygaard, ředitel divize Brand & Business Development společnosti Konami. "Jsme odhodláni spolupracovat s nejlepšími kluby světa". Pro fanoušky to jistě znamená že Arsenal není posledním parterem.

PES 2018 je k dispozici na PlayStation®4, Xbox One ™, PlayStation®3 a Xbox360 ™. Hra je také k dispozici prostřednictvím systému Steam ve verzi, která prošla podstatným zlepšením z hlediska vizuálu a vypadá tak jak na současných konzolích.

Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte...